OVER ONS

Time Consultancy heeft zich gespecialiseerd in het bieden van (totaal)oplossingen op het gebied van verpakkingen. Wij zijn een bureau dat voortdurend voor bedrijven op zoek is naar innovatie op het gebied van verpakkingen waarbij kostenbesparing voor onze relaties een belangrijke rol speelt.

Sta eens stil als het gaat om de inkoop van uw verpakkingen.
Stelt u zich eens voor. Geen telefoontjes, e-mails of brieven om te onderzoeken wat voor u de beste prijs oplevert. U doet zaken met één bedrijf. Wij nemen al het voorwerk voor u uit handen.

Of het nu gaat om concepten waarbij wensen van de opdrachtgever worden omgezet, projectmatig of actiematig, begeleiding in productie en bewaking op afgesproken levertijden:
Time Consultancy geeft advies en regelt het.

Time Consultancy helpt u tijd en geld te besparen. Door de vele contacten die wij hebben is het voor ons mogelijk om snel te reageren op gevraagde levertijden, aparte handelingen bij het verpakken en verzenden, etc.
Wij zijn een flexibel bureau dat, naast het leveren van de beste oplossing voor uw specifieke situatie, serviceverlening als een belangrijk onderdeel van het ondenemen ziet.

TIME CONSULTANCY
TIME CONSULTANCY
- HOME -             -OVER ONS -          - DIENSTEN -           - DUURZAAMHEID -           - CONTACT -             -VACATURES-  
Copyright 2009 by Time Consultancy   •   All Rights reserved   •  designed by JAZbor